Trei partide, respinse din cursa pentru Consilul Judeţean Timiş

Consiliul-Judetean-Timis15 formaţiuni politice au depus listele de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean Timiş. Trei dintre ele au fost respinse din cauza numărului insuficient de semnături.

 

La Biroul Electoral Judeţean Timiş au depus listele de candidaţi 15 formaţiuni politice, însă PRM, M10 şi PER au fost respinse din cauza numărului de semnături, potrivit Mediafax. Tot din cauza numărului mic de semnături a fost respinsă şi candidatura independentului Marius Martinescu, fost primar al Lugojului din partea PDL şi actual consilier judeţean, până nu demult PNL.

La PNL, cap de listă şi propunerea partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş este deputatul Alin Popoviciu.

Lista de candidaţi PSD este deschisă de liderul filialei judeţene de partid, Sorin Grindeanu.

UNPR a depus lista candidaţilor cu doar câteva ore înainte de termenul limită, după ce actualul preşedinte al CJ Timiş, până zilele trecute PSD, Titu Bojin, s-a înscris în acest partid. El a condus filiala PSD Timiş, însă nemafiind propus pentru o funcţie de consilier judeţean, a părăsit formaţiunea social-democrată.

Lista candidaţilor ALDE este deschisă de Traian Stancu, în timp ce PMP o propune pe lidera filialei judeţene de partid, Roxana Iliescu.

Print Friendly, PDF & Email