Trei morţi în accidente rutiere produse în Timiş, în doar 24 de ore

Doi bărbaţi au murit, miercuri seara, în urma unui accident rutier pe drumul dintre localităţile Birda şi Voiteg. Un altul a decedat cu câteva ore mai devreme, într-un accident la Topolovăţu Mare, potrivit Polliţiei Timiş.

 

Accidentul produs ieri seară pe DN58B, între Birda şi Voiteg, a fost produs de un bărbat de 48 de ani care, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul direcţiei autoturismului, Maşina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, şoferul şi un alt bărbat, pasager în acelaşi autoturism, au decedat.

Tot ieri, şi-a pierdut viaţa un tânăr de 19 ani în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, în Topolovăţu Mare, accident în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren. În urma impactului tânărul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, maşina sa fiind proiectată într-un TIR, iar el, în afara maşinii.

Print Friendly, PDF & Email