Trei autori Humanitas se întâlnesc cu elevi din Timişoara

Sursă foto: Casa de Cultură a Municipiului Timişoara

Prezenţi la Salonul de carte Bookfest Timişoara, trei autori Humanitas – filozoful Gabriel Liiceanu şi scriitorii Ioana Pârvulescu şi Radu Paraschivescu – vor avea şi întâlniri cu elevi, în câteva licee.

 

Gabriel Liiceanu se va întâlni cu elevii Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva”, de la ora 12.30, Radu Paraschivescu, la ora 12, cu elevii Liceului Tehnologic Transporturi Auto şi, de la ora 16, la Cafeneaua Bookfest, iar Ioana Pârvulescu, de la ora 11.15 va fi la Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu”, la ora 12.15, la Școala Gimnazială nr. 30, iar la ora 15, la Cafeneaua Bookfest, cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 2.

Întâlnirile sunt organizate de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara.

Salonul de carte Bookfest Timişoara, organizat de Asociaţia Editorilor din România şi Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, se desfășoară în perioada 21-24 martie, la Centrul Regional de Afaceri, al Camerei de Comerț și Industrie Timișoara, și aduce la Timișoara edituri, autori și evenimente pentru toate vârstele și toate gusturile. Este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale, care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă, având ediții la Timișoara, București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și Chișinău.

 

Print Friendly, PDF & Email