Transportul public cu vaporaşele pe Bega, sistat pe perioada Campionatului de Canotaj

Transportul public cu vaporaşele pe Bega va fi suspendat în perioada 15 – 20 aprilie, când Timişoara va găzdui Campionatul Naţional de Canotaj Fond pentru juniori şi seniori.

 

Societatea de Transport Public Timişoara anunţă suspendarea transportului public naval pe Bega, cu excepţia ambarcaţiunilor de intervenţie şi salvare.

Astfel, între 15 şi 20 aprilie, ambarcaţiunile STPT vor efectua doar curse de promenadă şi curse cuprinse în proiectul naţional “Şcoala altfel”. Traseul curselor va fi de la staţia Podul Michelangelo până la staţia “Mihai Viteazul”, de la Uzina de Apă, şi retur, anunţă STPT, citat de Agerpres.

Timişoara a devenit oficial, în luna octombrie 2018, primul oraş din România cu transport public în comun naval, pe Canalul Bega, iar în ultima lună, zilnic au folosit acest mijloc de transport în comun aproape o mie de pasageri.

Vaporettele circulă ca mijloc de transport în comun de luni până vineri, între orele 7 – 18, iar în weekend vor circula între orele 11 – 18, gratuit, pentru agrement.

Print Friendly, PDF & Email