Transport gratuit și program prelungit de circulație la evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii

Foto: PMT

În sprijinul celor care doresc să ia parte la evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii, Primăria Municipiului Timișoara vine cu o serie de facilități la transportul în comun.

 

Timișoara 2023 la nesfârșit, evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii, pregătește un line-up impresionant de artiști internaționali și naționali, printre care Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, EMAA și José González, la care sunt așteptați mii de oameni.

Consiliul Local Timișoara a aprobat astăzi proiectul prin care se acordă gratuitate pe toate liniile de tramvai, autobuz și troleibuz, în perioada 8-10 deembrie.

De asemenea, sunt suplimentate liniile de transport în comun și se prelungește programul de circulație. În acest weekend, programul de circulație se va prelungi cu o cursă suplimentară după ora 24, pentru următoarele mijloace de transport în comun : tramvaiele 1, 2 şi 9, troleibuzele 11, 14, 15, 16 şi 18, autobuzele 33, 40, E1, E2, E3 şi E7. Sâmbătă, 9 decembrie, liniile menționate vor fi suplimentate cu o cursă, tocmai pentru a face față numărului mare de călători.

Print Friendly, PDF & Email