Tramvaie de sărbătoare puse în circulaţie în Timişoara

Societatea de Transport Public Timişoara a pus în circulaţie aşa-numitul „Tramvai al lui Moş Crăciun”, iar peste câteva zile „Tramvaiul bucuriei” va transporta daruri la copii şi bătrâni singuri.

 

„Tramvaiul lui Moş Crăciun” a fost deja pus în circulaţie pentru o perioadă de 12 zile, din 15 până în 26 decembrie, pe traseul liniei 6. Tramvaiul este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă, iar atmosfera este întreținută în acorduri de colinde. Călătoria va fi gratuită pentru toţi călătorii.

În paralel, va fi pus în circulaţie şi „Tramvaiul bucuriei”. Acesta va face câteva curse, dar numai în zilele de 21 şi 22 decembrie, pe traseul liniei 6, pentru micuţii din cadrul centrelor de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi pentru seniorii aflaţi în grija Direcţiei de Asitenţă Socială a Municipiului Timişoara.

În 21 decembrie, Moş Crăciun va veni cu „Tramvaiul bucuriei” pentru mai mulţi copii din centrele de plasament din Timişoara, Lugoj şi Găvojdia, iar în 22 decembrie, daruri vor ajunge şi la bătrânii aflaţi în îngrijirea Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara

Acţiunea este organizată de Societatea de Transport Public Timişoara, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email