Traian Băsescu, la Sânnicolau Mare: “Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul”

Traian Basescu Ion Iliescu si Emil ConstantinescuPreşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, la Sânnicolau Mare, că de zece ani este într-o dispută cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat şi care l-a înfrânt pe Emil Constantinescu, adăugând că el a reuşit să îngenuncheze acest sistem.

 

Traian Băsescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la finalul vizitei de la Sânnicolau Mare, cum comentează propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu privind o nouă suspendare a sa din funcţie, şeful statului evitând un răspuns direct, anunţă Mediafax. “De zece ani sunt într-o dispută cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru că aşa a înţeles el, un sistem care pe domnul preşedinte Constantinescu l-a înfrânt, aşa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oameni şi aici sunt mulţi oameni care au crezut în mine”, a spus preşedintele.

Print Friendly, PDF & Email