Traian Băsescu, la Sânnicolau Mare: “Candidaţi la Preşedinţie, şi aşa nu prea avem candidaturi potrivite”

Traian Basescu la Sannicolau Mare septembrie 2014 Foto Doru Moldovan 2Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, sâmbătă, locuitorilor din Sânnicolau Mare aflaţi la Zilele oraşului, că nu poţi uita localitatea în care ţi-ai anunţat candidatura la Preşedinţie, îndemnându-i pe cei prezenţi să testeze sentimentul, “că şi asa nu prea sunt candidaturi potrivite”.


După ce a participat la recepţia oferită la Castelul Nako de către primarul PDL din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, preşedintele a mers la Teatrul de vară, unde au fost premiate cuplurile din oraş care au împlinit 50 de ani de căsătorie. “Ne reîntâlnim după aproape cinci ani, cinci ani pentru care vă mulţumesc. Am simţit, inclusiv în momentele grele, că alături de mine sunt destui români. Vă asigur că şi trecerea prin criza economică şi criza de securitate din regiune sunt lucruri care ar fi putut fi mai rele, dar în primul rând pentru că românii au fost cinstiţi cu ei, au acceptat chiar şi cu supărare să se întâmple lucruri care s-au întâmplat, astăzi România este o ţară sigură, în care e bine să trăieşti, iar în această ţară Sânnicolau Mare e un loc aparte, este oraşul care a evoluat foarte mult în ultimii ani, pentru că a fost foarte bine condus şi oamenii au făcut ca azi în Sânnicolau Mare să se trăiască mai bine ca în alte locuri din ţară”, a afirmat preşedintele, citat de Mediafax.

El a spus că nu o să uite niciodată momentul lansării candidaturii sale pentru al doilea mandat, care a avut loc la Sânnicolau Mare. “Mi-am dorit mult să mă întorc în timpul mandatului şi voi reveni după ce voi termin mandatul”, le-a spus Traian Băsescu localnicilor adunaţi la Teatrul de vară.

El a fost rugat de primarul oraşului să premieze împreună cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, Traian Băsecu chemând-o atunci pe scenă şi pe soţia sa.”Eu sunt junior faţă de dânşii, am doar 39 de ani de căsătorie şi, ca să fac faţă, o rog şi pe soţia mea, că şi ea are tot 39 de ani de căsătorie, să vină pe scenă şi o rog cu atât mai mult cu cât este ziua ei de naştere. 39 şi cu 39, împreună fac suficienţi ani ca să vă putem premia. Fiecare separat nu îndeplinim criteriile”, a afirmat preşedintele, care a primit de la primarul din Sânnicolau Mare o plachetă a oraşului.

Şeful statului le-a mulţumit primarului, dar şi oamenilor, spunându-le că îi invită să testeze sentimentul în care îşi anunţă candidatura la Preşedinţie: “Vă rog să mă credeţi şi vă invit să testaţi acest sentiment, că nu poţi uita localitatea în care îţi anunţi candidatura la Preşedinţie. Puteţi încerca să vă anunţaţi candidatura, că şi aşa nu prea avem candidaturi potrivite, şi vă asigur că nu veţi putea uita sentimentul”, le-a spus Traian Băsescu oamenilor.

Şeful statului a ajuns la Sânnicolau Mare sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, şi a mers în centrul localităţii, unde au loc Zilele oraşului, el dezvelind statuia unei personalităţi locale, avocatul Nestor  Oprean.

 

Foto Doru Moldovan.

Print Friendly, PDF & Email