Traficul pe strada 1 Decembrie 1918, închis în week-end

Foto: Cosmin Portan / STPT

Din cauza lucrărilor de asfaltare făcute pe strada 1 Decembrie 1918, traficul rutier pe tronsonul în lucru va fi închis în zilele de 9 şi 10 aprilie, anunţă Societatea de Transport Public Timişoara.

 

În cele două zile în care vor fi efecuate lucrări de asfaltare făcute pe strada 1 Decembrie 1918 vor rămâne în circulaţie doar tramvaiele de pe linia 6, însă pe un traseu modificat. Astfel, în 9 aprilie, de la prima oră, și în 10 aprilie, tramvaiele liniilor 6a si 6b vor circula deviat pe următorul traseu: Gara de Est – Piața Badea Cârțan – Piața Traian – Piața 700 – Catedrala Mitopolitană – Piața Sf. Maria – Piața Bălcescu – Bulevardul Liviu Rebreanu – AEM.  Pe perioada lucrărilor de asfaltare, linia de autobuz 23 va asigura legătura dintre Piața Gh. Domășneanu și Gara de Est. Dacă lucrările de asfaltare se vor finaliza în data de 9 aprilie, din 10 aprilie tramvaiele de pe linia de tramvai 6 își vor relua traseul normal, transmite STPT.

De asemenea, şi linia troleibuzului 16 va circual deviat, în 9 aprilie, în intervalul orar 13-17, ca urmare a concursului de ciclism Poli Bike Challenge. Competiţia se va desfășura pe traseul Piața Operei – Parcare Modex – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul C.D. Loga – bulevardul Regele Ferdinand I (primele benzi din partea stângă) –  strada 20 Decembrie 1989 ( pe ambele sensuri de circulație) – bulevardul I.C. Brătianu ( pe ambele sensuri de circulație), până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo – Parcarea Modex – Piața Operei, iar troleibuzele liniei 16 vor circula, între strada Traian Grozăvescu și Pasaj Michelangelo, atât pe tur, cât și pe retur, pe traseul liniei 15, mai transmite STPT.

Print Friendly, PDF & Email