Toate zborurile Wizz Air spre Italia, suspendate

Sursă foto: Facebook Wizz Air

Wizz Air a anunțat că își suspendă cursele pe toate rutele dintre România și Italia ca urmare a deciziei autorităților române de a interzice zborurile dintre cele două țări.

 

Cursele aeriene spre Italia sunt suspendate din 9 până în 23 martie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil, anunţă Wizz Air. Iar clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”, transmit reprezentanţii companiei.

Cu o zi înanite de această decizie, Wizz Air anunţase că suspendă zborurile din România către Milano Bergamo și Veneția Treviso, până pe 3 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email