TNL Timiș, premiat la GalaTineretului Național Liberal

Tineretul liberal din Timiş a primit premiul pentru „Cel mai important eveniment caritabil din 2018”, în cadrul Galei Tineretului Național Liberal “Mircea Ionescu Quintus”.

 

Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, organizat zilele trecute, la Sinaia, a avut ca scop recunoașterea și promovarea activității tinerilor liberali din întreaga țară.

La gala din acest an au participat, alături de lideri locali liberali și aproximativ 400 de tineri liberali, şi președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban, și candidați PNL la alegerile europarlamentare.

TNL i-a acordat președintelui Klaus Iohannis premiul „Garantul democrației”, pe motiv că activitatea acestuia oferă garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale. Președintelui PNL, Ludovic Orban, i-a fost acordat premiul „Liderul dreptei”. Europarlamentarul Siegfried Mureşan a primit premiul „Best friend”, iar Fundaţia „Konrad Adenauer”, premiul „Biggest supporter”. Au fost decernate premii şi membrilor și filialelor TNL care s-au remarcat prin activitatea desfășurată pe parcursul anului 2018, dar nu numai. Tineretul liberal din Timiş a primit premiul pentru „Cel mai important eveniment caritabil din 2018”.

Print Friendly, PDF & Email