TNL Timiş: „De Halloween, nerealizările Guvernului PSD şi-au bântuit propriii conducători”

În noaptea trecută, de Halloween, tinerii liberali timişeni au organizat o acţiune de tip flash-mob la sediul reprezentantului Guvernului în teritoriu, Prefectura Timiş, pentru ca „nerealizările Guvernului să-şi bântuie propriii conducători.

 

În ultimii 28 de ani, niciodată nu a fost mai mare diferența dintre promisiuni și realități, spun reprezentanţii TNL Timiş. „În regimul Dragnea viața s-a scumpit, puterea de cumpărare a scăzut, iar creșterile salariale de pe hârtie se dovedesc a fi doar o mare păcăleală pesedistă. Toate acestea sunt efecte directe și indirecte ale politicilor incompetente și populiste promovate de guvernele patronate de Dragnea, în complicitate cu Tăriceanu”, declară Raul Ambruș, președintele TNL Timișoara.

Acesta reaminteşte că neimpozitarea veniturilor sub 2.000 de lei, programul de construcție a 30 de cămine studențești, înființarea liceelor de antreprenoriat sau adoptarea noii Legi a educației sunt doar câteva dintre multele insuccese ale Guvernului PSD, pe care tinerii liberali le-au expus, prin simboluri specifice sărbătorii de Halloween, în cadrul unei acțiuni de tip flash-mob, în fața Prefecturii Timiș.

Print Friendly, PDF & Email