Tineri timişoreni, campioni naţionali şi mondiali la dans sportiv

raul-dolomet-si-carla-negoescu-medaliiUn club de dans sportiv din Timişoara a intrat în elita dansului sportiv românesc, dar şi mondial.

 

Patru perechi de dansatori din clubul SporTim Dance, din Timişoara – condus de Andreea şi Emanuel Jebeleanu – s-au întors de la Campionatul Naţional de clasă, desfăşurat în 5 şi 6 noiembrie, la Sibiu, cu trei clasări în finalele campionatului, la categoria de tineret, dansuri standard. Carla Negoescu şi Raul Dolomet s-au clasat pe locul 1, devenind campioni naţionali, Alexia Schipor şi Alexandru Voinea, pe locul 4, iar Alexandra Dolomet şi Robert Iris Danciu, pe locul 7,

anca-copos-si-sebastian-zicoaneAlţi doi timişoreni, Anca Copos  şi Sebastian Zicoane, în vârsta de 15 ani, tot membri ai clubului SporTim Dance, au cucerit o sală arhiplină din inima orașului Nanjing, China. Din competiţia care s-a dat între 320 de perechi de dansatori au ieşit pe primul loc.

Cei doi, componenți ai loturilor naționale încă de la vârsta de opt ani, s-au clasat pe primele trepte ale podiumului la zeci de competiții naționale şi internaționale, fiind şi deţinătorii, de şase orti, ai titlului de Campioni Naționali ai României. În iunie anul acesta au cucerit, în premieră pentru România, cei doi dansatori au obţinut titlul de campioni mondiali.

Sportivii de la clubul SporTim Dance, din Timişoara, au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la două dintre cele mai importante competiții de dans sportiv.

Print Friendly, PDF & Email