Timișul, vizitat de 27 de ambasadori

27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat în România vor veni mâine în Timiș, ca parte a vizitei de promovare și documentare pe care o desfășoară în mai multe județe ale țării.

 

Programul vizitei cuprinde o serie de activități la care vor lua parte, alături de cei 27 de ambasadori, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care va realiza o prezentare a județului Timiș, reprezentanți ai Prefecturii Timiș, Primăriei Timișoara, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, mediului de afaceri, autorităților publice.

Vor fi prezenți la Timișoara reprezentanții misiunilor diplomatice din Republica Algeriană Democratică și Populară, Republica Lituania, Regatul Hasemit al Iordaniei, Republica Cehă, Statul Israel, Malaezia, Republica Chile, Federația Rusă, Republica Bulgaria, Republica Belarus, Republica Peru, Republica Arabă Egipt, Republica Islamică Pakistan, Republica Sudan, Georgia, Republica Federală Nigeria, Republica Portugheză, Statele Unite Mexicane, Republica Armenia, Republica India, Republica Indonezia, Republica Slovacă, Republica Irak, Muntenegru, Republica Africa de Sud, Republica Tunisiană, Republica Democratică Congo.

Pentru Consiliul Județean Timiș este o oportunitate extraordinară să fie gazda unei asemenea delegații extrem de importante. Avem ocazia de a ne face cunoscuți și de interacționa direct cu o serie de înalți diplomați cărora le voi prezenta activitatea economică, turistică și culturală a regiunii, fiind evidențiat potențialul de dezvoltare al județului Timiș în mai multe domenii. Cred că putem arăta și în perspectiva anului 2021 când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii că suntem un model de multiculturalism, de înțelegere etnică și armonie confesională”, declară președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Print Friendly, PDF & Email