Timişul înregistrează cel mai mare număr de îmbolnăviri cu covid-19, de la începutul pandemiei

În ultimele 24 de ore, Timişul a înregistrat 155 de noi îmbolnăviri cu covid-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În acest interval de timp au fost realitate 1.657 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Din cele 155 de persoane nou confirmate cu covid-19, 96 sunt în Timişoara, opt în Giroc, cinci în Dumbrăviţa, câte patru în Lugoj şi Jebel, câte trei în Sânnicolau Mare şi Buziaş, câte două în Bacova, Pesac, Iecea Mare, Variaş, Ghiroda, Foeni, Şag şi câte una în localităţile Covaci, Periam, Coşteiu, Comloşu Mare, Victor Vlad Delamarina, Săcălaz, Bobda, Dudeştii Vechi, Sânandrei, Ianova, Denta, Birda, Giarmata, Cernăteaz, Sacoşu Turcesc, Cenei, Boldur şi Moşniţa Nouă.În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 175, dintre acestea 18 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind, în Timiş, de 182.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,88 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email