Timișorenii, invitaţi la Turul marilor tunuri

„Vreți să știți cum ați fost furați? Haideți cu noi în autocar”

Masina Romania CurataTimişorenii sunt invitaţi într-o nouă călătorie „turistică”, având un traseu care are ca scop identificarea câtorva dintre țepele trase Timișoarei de șmecherii tranziției.

 

România Curată invită timişorenii, sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 11, într-o nouă călătorie „turistică”, făcută cu autocarul, pe un traseu mai inedit. Un aşa-numit Tur al marilor tunuri din Timișoara. „Vom încerca să identificăm câteva din țepele trase Timișoarei de șmecherii tranziției”, spun organizatorii.

România Curată pune pe hartă corupția şi o transformă într-o „atracție turistică”. „Vom vizita, filma, fotografia şi populariza averi ale unor îmbogățiți ai tranziției, proiecte investiționale strategice pentru România care au eșuat în mod lamentabil din cauza „micimii” funcționarilor și liderilor locali și vom degusta un pic din savoarea averilor „de gospodari” ale unor politicieni locali. „Fiind vorba de Timișoara, desigur nu ne putem abține și vom arunca o privire din mersul mașinii și asupra patrimoniului imobiliar de invidiat al rromilor de catifea. Vă așteptăm și cu alte «surprize» cel puțin la fel de picante! România Curată vă pune la dispoziție un ghid care va prezenta «obiectivele» vizitate”, spun organizatorii.

Aceştia anunţă că, la final, le vor scrie și trimite politicienilor timișoreni o scrisoare deschisă în care le vor spune ce trebuie să facă pentru Timișoara dacă vor fi aleși: „Turul este civic, deci candidații, oricine ar fi ei, nu sunt așteptați în excursie. Le vom trimite însă ulterior, tuturor, propunerile noastre.”

Aceştia anunţă că toți participanții la aşa-numitul Tur al marilor tunuri din Timișoara trebuie să completeze în prealabil un formular. Click aici pentru formular. Cum călătoria este gratuită, iar numărul locurilor, limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin mail, la adresa indicată în formular.

Plecarea va avea loc din spatele magazinului Bega, la ora 11.

Primul Tur al marilor tunuri a avut loc la Timişoara, în noiembrie 2015.

Print Friendly, PDF & Email