Timişorenii, invitaţi la o nouă dezbatere pe Regulamentul parcărilor publice

Primăria Municipiului Timişoara anunţă organizarea, în data de 18 octombrie, a unei dezbateri publice privind noul regulament de funcționare a TimPark.

 

Am anunțat, încă din prima consultare, că vom mai organiza una, știind că acest subiect este de mare interes pentru timișoreni. Mi-aș fi dorit să fie chiar săptămâna aceasta, dar pentru a respecta toate actele normative, va avea loc abia mai la mijloc de octombrie”, transmite viceprimarul Ruben Lațcău.

Acesta reaminteşte că prima consultare s-a referit strict la noul mod de gestiune al TimPark. „Am primit multe opinii pozitive, mult mai multe decât mă așteptam. Le mulțumesc și invit, în continuare, pe toți cei doritori la a-și expune opinia, de data aceasta formal, pe regulament și nu pe modelul de gestiune”, mai spune Ruben Lațcău.

Dezbaterea va avea loc de la ora 16, în format electronic pe platforma Zoom, iar linkul va fi transmis în cursul zilei de 18 octombrie. Pentru a trimite cererea de înscriere pentru intervenție, cei interesați se pot adresa în scris Cabinetului Viceprimar Ruben Lațcău sau în format electronic la adresa cabinet.viceprimar1@primariatm.ro până în data de 16 octombrie, ora 12.

 

 

Print Friendly, PDF & Email