Timișorenii, invitaţi la o călătorie culinară în jurul lumii

Timp de patru zile, timişorenii pot lua parte la o călătorie culinară, dar și culturală în jurul lumii. Azi începe Street Food Festival, în Parcul Rozelor.

 

Ediția de anul acesta a Street Food Festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară. Decorurile din Parcul Rozelor, unde are loc evenimentul, și modul în care au fost gândite zonele special amenajate vor întregi atmosfera de festival și de bună dispoziție, anunţă organizatorii: „Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. La mâncare, ne place să spunem că prea multe cuvinte sunt de prisos pentru că participanții vor putea încerca preparate care de care mai interesante și mai apetisante.”

În seara aceasta pe scena de la Street Food Festival vor urca trupele Moonlight Breakfast, Taraf de Caliu, Golan, Jurjak şi câţiva dj-i cunoscuți.

Street Food Festival este un concept de festival care a debutat în 2016, la Cluj-Napoca, ulterior fiind organizat în alte 11 oraşe. Anul trecut, festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email