Timișoara, gazda unui concurs de internațional de dans

Sursă foto: Clubul Magnum Team

În anul în care Timișoara are titlul de Capitală Europeană a Culturii,  orașul va găzdui şi un prestigios eveniment de dans, Cupa europeană de standard la adulți.

 

Competiția se va desfășura în 10 septembrie și va reuni dansatori din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România. Vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step.

Programul cuprinde categorii de vârsta și de clasa, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

Competiția va avea la Complex Senator, în 10 septembrie, cu începere la ora 8. În cadrul acestui eveniment publicul va avea parte de  momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

De fiecare dată când am organizat competitții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum o noua generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, declară Diana Avram, de la Clubul Magnum Team, organizatorul evenimentului.

Evenimentul face parte din programul Promovarea sportului de performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european  2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Print Friendly, PDF & Email