Timișoara, descoperită în noul documentar Flavours of Romania

Realizator şi prezentator al seriei de succes Wild Carpathia, Charlie Ottley ajunge la Timişoara la proiecţia unui nou episod al producţiei Flavours of Romania, dedicat regiunii Banatului şi Crişanei.

 

Parte a documentarului Flavours of Romania (Aromele României), episodul dedicat regiunii Banatului şi Crişanei va fi proiectat pe ecranul din Piaţa Libertăţii, vineri, 4 mai, începând cu ora 21, în prezenţa lui Charlie Ottley şi a echipei sale  de producţie.

Flavours of Romania – Banat şi Crisana va include şi o prezentare a istoriei bogate, a tradițiilor Timișoarei, mai ales în contextul titlului de viitoare capitală culturală europeană, dar şi imagini uimitoare din timpul ediţiei trecute a festivalului JazzTM. Pe de altă parte, Timişoara este considerată ca fiind un exemplu pentru modul de reabilitare, reconstrucţie şi conservare a patrimoniului.

Suntem foarte fericiți să fim aici. Este la fel de frumos precum îmi imaginam, chiar mai frumos. Timișoara este un exemplu pentru alte orașe din România de restaurare a patrimoniului, păstrare a moștenirii dar și de reconstrucție”, declara, la Digi TV, Charlie Ottley.

Noul documentar al acestuia, Flavours of Romania, are opt episoade şi promovează câte o regiune istorică a țării noastre, fiecare având specificul, tradițiile, mâncărurile, oamenii și trecutul propriu. Difuzarea noilor producții a început deja în România, urmând ca acestea să intre în circuitul de difuzare al mai multor televiziuni, precum Travel Channel.

Print Friendly, PDF & Email