Timişoara candidează la titlul de Capitală Culturală Europeană cu ideile timişorenilor

Asociatia-Timisoara-Capitala-Culturala-EuropeanaDe Ziua Timișoarei, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană invită cetățenii să transmită mesaje despre cum vor să arate oraşul în 2021.

 

Acest sfârşit de săptămână aduce un motiv de sărbătoare pentru timişoreni, Ziua Timişoarei, care va fi sărbătorită timp de trei zile, din 1 până în 3 august.

Primăria organizează concerte, un turneu de minifotbal şi unul cros nocturn, iar Asociaţia Timişoara Capitală Culurală Europeană organizează acţiuni pentru a le oferi, tuturor celor interesaţi, informaţii despre ce înseamnă titulatura de Capitală Culturală Europeană şi îi va invita să susţină proiectul şi să fie parte a acestui proces prin ideile pe care le au pentru Timişoara anului 2021, anunţă reprezentanţii asociaţiei.

La standul ce va fi amplasat pe str. Mărăşeşti, timişorenii se vor putea întâlni, pe parcursul celor trei zile, de la ora 19, cu membrii şi voluntarii asociaţiei, care le vor oferi informaţii despre procesul de candidatură şi despre impactul pe care un asemenea titlu îl va avea asupra oraşului. Prima etapă a concursului e în plină desfășurare și se sfârșește pe 10 octombrie, când dosarul de candidatură trebuie depus la București. „Prin prezenţa noastră la evenimentele prilejuite de Ziua Timişoarei, dorim să îi îndemnăm pe timişoreni să ne spună cum văd oraşul în anul 2021. Totodată, intenția noastră este de a discuta cu oricine este interesat despre candidatură, activitățile noastre şi implicarea în viața culturală a orașului. Echipa noastră va fi acolo pentru a răspunde tuturor întrebărilor și pentru a primi sugestii de la toți participanții la eveniment”,  spune Simona Neumann, director executiv al ATCCE.

 

Citeşte şi:

Timişoara va fi, trei zile, în sărbătoare

Print Friendly, PDF & Email