Timișenii, așteptați cu propuneri pentru Strategia culturală a Județului Timiș

Foto: CJ Timiş

Consiliul Judeţean Timiş a lansat azi, în transparență decizională proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027 şi invită timișenii să depună sugestii și propuneri.

 

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Timiş, la această adresă.

Strategia Culturală a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027 se impune ca necesară și oportună, în condițiile în care vechea Strategie, cea din 2018-2022, și-a încetat perioada de aplicabilitate. Printre principalele obiective ale documentului se numără îmbunătățirea sistemului de finanțare a proiectelor culturale, stabilirea direcțiilor de dezvoltare în acest domeniu și facilitarea accesului unui public cât mai larg la evenimentele de profil”, tarnsmit reprezentanţii CJ Timiş,

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până în 12 octombrie, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro , prin poștă, pe adresa CJ Timiș, sau la sediul instituției, la Registratură. Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027”.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, şi vor putea fi citite la acest link. 

Potrivit reprezentanţilor CJ Timiş, există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 12 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email