Termen limită pentru trecerea în subteran a cablurilor

Primăria Timişoara le reaminteşte public operatorii de reţele de comunicaţii că termenul limită până la care trebuie trecute în subteran cablurile de telecomunicaţii de pe Calea Martirilor este joi, 20 iunie.

 

Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de joi, 20 iunie 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate”, transmit reprezentanţii Direcţiei Generale drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Timişoara.

Aceştia fac referire la Calea Martirilor, tronsonul dintre strada Surorile Martir Caceu și bulevardul Liviu Rebreanu.

Reprezentanţii Municipalităţii îi roagă pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce sau date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, subliniind că toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran.

Există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează Primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, mai transmit reprezentanţii Municipalităţii.

Print Friendly, PDF & Email