Teatrul Național din Timișoara invită la teatru de acasă

Foto: Adrian Pîclișan / TNT

Actorii Teatrului Național din Timișoara invită publicul la teatru de acasă. Primul spectacol din seria „Întâlniri la voi acasă” este „Sunt o babă comunistă”, după romanul lui Dan Lungu.

 

De astăzi, 25 martie, vă invităm să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică de la ora 20”, anunță reprezentanții Teatrului Național din Timișoara.

Așadar, de azi, de la ora 20, până vineri, 1 mai, toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al TNT. Spectacolele pot fi accesate de pe site-ul Naționalului timișorean, www.tntimisoara.com , cât și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale TNT.

Seria acestor spectacole, numită „Întâlniri la voi acasă”, debutează cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul TNT, Sunt o babă comunistă, pe un scenariu de Călin Ciobotari, după romanul lui Dan Lungu. Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul, spun reprezentanții Naționalului timișorean.

Alături de cei doi protagoniști ai spectacolului, interpretați de Claudia Ieremia și Ion Rizea, din distribuție fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia – de Inocențiu Ieremia, coregrafia – de Victoria Bucun, conceptul video – de Andrei Cozlac, iar cel sonor – de Sebastian Hamburger.

Spectacolul transmis de TNT în această seară online este premiera din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST – FDR2019. La finalul spectacolului, puteți urmări și discuția dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, și publicul din seara respectivă.

Print Friendly, PDF & Email