Teatrul Maghiar lansează pachete promoționale de bilete

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara lansează pachete promoționale de bilete, care pot fi făcute cadou până la finalul stagiunii 2023-2024. Acestea sunt destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor private.

 

Este vorba despre trei pachete promoționale de bilete:

  1. Pachetul Cipi/Csipike – oferă patru bilete la spectacolele pentru copii și tineret ale Teatrului Maghiar, la prețul de 40 de lei (biletele pot fi folosite de adulți și copii);
  2. Pachetul Lejer – oferă patru bilete la oricare dintre producțiile Teatrului Maghiar, la prețul de 100 de lei;
  3. Pachetul Cadou – oferă o invitație pentru două persoane la oricare dintre producțiile Teatrului Maghiar, la prețul de 60 lei.

Publicul poate alege spectacolele teatrului care se vor juca până la finalul stagiunii 2023/2024.

Oferta nu se referă la spectacolele invitate, nici la cele incluse în Festivalul TESZT, nici la premiere.

Teatrul Maghiar are în momentul de față 21 de spectacole în repertoriul curent, dintre care patru sunt pentru copii și tineret. Cel mai nou proiect este Pericles, de William Shakespeare, în regia lui Philip Parr, din Marea Britanie, ale cărui prime reprezentații sunt în 8, 9 și 13 martie, de la ora 19.

Toate spectacolele Teatrului Maghiar sunt traduse în română, iar cele cu supratitrare beneficiază și de traducere în engleză.

Achiziționarea pachetelor promoționale este posibilă doar la casa de bilete a Teatrului Maghiar, str. Alba Iulia nr. 2, iar ulterior rezervarea locului se poate face telefonic la numerele 0356 450 606, 0752 111 803 sau online, la adreas de mail ticket@tm-t.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email