Teatru de păpuşi şi ateliere de decoraţiuni pentru pomul de Crăciun, la Iulius Mall Timişoara

teatru papusi 2015Luna decembrie vine cu multe surprize plăcute, la Iulius Mall Timișoara. Pentru copii sunt pregătite serbări, spectacole, teatru de păpuși și ateliere, iar Moș Crăciun este gata să le asculte dorințele.

Spiridușii moșului îi vor învăța pe copii cum să decoreze chiar ei podoabe pentru pomul de Crăciun. Micuții vor putea să-și înfrumusețeze bradul de acasă cu decorațiuni meșterite la atelierele speciale, organizate în perioada 12 – 19 decembrie, la etajul Iulius Mall Timișoara, lângă zona pentru copii. 

Tot în decembrie, în zona food court, în fiecare duminică, de la ora 12, vor avea loc spectacole de teatru de păpuși. Dacă în 6 decembrie, micuții au fost invitați în Pădurea fermecată, în 13 decembrie au ocazia să vadă Muzicanții din Bremen, iar în 20 decembrie se vor putea distra în compania celor Trei purceluși.

Serbările școlare se desfășoară în zona La Poema, acolo unde, lângă un brad uriaș, frumos împodobit, se va așeza Moș Crăciun și îi va asculta pe copiii cuminți care vor să-i spună ce daruri vor și ce dorințe au.

Print Friendly, PDF & Email