Ţările scandinave sunt mereu cu un pas înainte (P)

„Scandinavian Gaming Show 2018” este denumirea reuniunii ce va avea loc în perioada 5 – 6 septembrie 2018, în capitala Suediei, Stockholm, mai exact la Stockholmsmässan, companie ce se ocupă cu organizarea de târguri comerciale, de foarte mult timp.

 

La prestigiosul eveniment vor fi prezenţi participanţi din toate sectoarele, disciplinele şi ariile conexe jocurilor de noroc din zona scandinavă şi nu numai. Pe lângă conferinţele programate care vor aborda o sumedenie de teme de actualitate, cei prezenţi vor avea acces la un impresionant showroom şi vor avea ocazia să intre în contact cu diverşi parteneri din industrie, creându-şi astfel noi oportunităţi de afaceri.

Astfel de întâlniri au loc din ce în ce mai des în ultimii ani, datorită expansiunii pieţei de gambling online, evoluţiei tehnologice şi noutăţilor legislative din domeniu. Cu fiecare astfel de ocazie, se discută despre noile reglementări propuse de guverne, se găsesc soluţii pentru diverse probleme, se prezintă ultimele noutăţi în materie de jocuri şi se încearcă stabilirea unor noi relaţii de afaceri.

Locaţiile în care se desfăşoară aceste întâlniri sunt întotdeauna alese cu mare grijă, în aşa fel încât participanţii să poată să se bucure de o experienţă cât mai plăcută pe perioada conferinţelor, indiferent că se afla în Suedia, Cipru, Africa, India sau America. Sunt doar cele mai recente destinaţii alese pentru conferinţele de gaming, de-a lungul timpului acestea fiind organizate în toată lumea.

„Scandinavian Gaming Show 2018” este o ocazie perfectă pentru a împărtăşi noi perspective şi cele mai bune practici într-un mediu interactiv, alături de lideri şi experţi din diverse arii, recunoscuţi pe plan internaţional pentru activitatea desfăşurată până în prezent.

Punctual, cei care vor fi prezenţi în luna septembrie în capitala Suediei vor putea să obţină cele mai proaspete informaţii privind legalitatea pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc în ţările europene, vor afla care sunt cele mai noi tendinţe pe piaţa jocurilor de noroc, vor putea obţine sfaturi preţioase de la avocaţi şi consultanţi de top cu privire la diverse probleme, vor fi puşi la curent cu evoluţiile tehnologice de vârf, vor întâlni experţi din diferite zone ale industriei de gambling, vor învăţa strategii eficiente de la aceştia şi, nu în ultimul rând, vor avea ocazia să dezvolte noi parteneriate cu investitori internaţionali.

De la summitul scandinav nu ar trebui să lipsească operatorii de gaming, bookmakerii caselor de pariuri (cei care fac cotele), autorităţile de reglementare, reprezentanţi ai guvernelor din diferite ţări, provideri de software, sisteme şi soluţii de plată, furnizori de soluţii în domeniul securităţii/supravegherii, diverse companii şi site-uri de pariuri şi jocuri de noroc online  (poker, bingo, sloturi, blackjack şi ruleta online), dezvoltatori şi consultanţi de jocuri, firme de avocatură şi consultanţi juridici.

Aproximativ 25 de vorbitori vor prezenta materiale axate pe diverse teme de mare actualitate, toţi cei 25 fiind reprezentanţi de seamă ai domeniilor în care activează. Iată cine sunt primii 4 din lista celor ce vor lua cuvântul la Stockholm: Alessandro Fried – preşedintele BtoBet (fost CEO timp de 2 ani), Andrew Cochrane – director comercial la SBTech, Andrew Pearson – director executiv al Intelligencia Limited sau Anne-Mette Hjelle – directorul departamentului de comunicaţii al Autorităţii de Consiliere al Loteriei din Norvegia.

Print Friendly, PDF & Email