Tarifele de pornire la licitații pentru Bastionul Theresia și din Parcul Tehnologic, în dezbatere publică

Bastionul Theresia. Foto: CJ Timiş

Consiliul Județean Timiș supune dezbaterii publice un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.

 

Propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor vizează spațiile din Bastionul Maria Theresia și din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Timiş, în Monitorul Oficial al Județului Timiș.

Timișenii interesaţi sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 3 martie, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, ori și la sediul instituției, la Registratură.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/19.12.2023 privind  aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024”.

CJ Timiş anunţă că există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public propunerea, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică, până la data de 3 martie.

Print Friendly, PDF & Email