Tarifele de interes județean pentru 2023, în dezbatere publică la CJ Timiş

Foto: CJ Timiş

Consiliul Județean Timiș a lansat azi în transparență decizională proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023.

 

Proiectul de hotărâre vizează modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 377/22 decembrie 2022, act normativ prin care au fost aprobate tarifele de interes județean, practicate de Consiliul Județean Timiș și de instituțiile de artă și cultură din subordinea administrației județene pentru anul fiscal 2023. Acum se solicită modificarea tarifului de închiriere ocazională la terenul din curtea Bastionului Theresia Timișoara, pentru amplasare de mijloace publicitare, tarifele de interes județean reprezentând baza realizării unei părți a veniturilor CJ Timiș.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a CJ Timiş, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la această adresă.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 27 martie, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, sau și la sediul instituției, la Registratură. Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 377/22.12.2022 privind  aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023”.

Potrivit CJ Timiş, există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris, până în 27 martie, de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică.

Print Friendly, PDF & Email