(P) Târguri de cadouri de Sfântul Nicolae și Crăciun, la Iulius Mall

targ_iarnaÎncepe sezonul în care fiecare își dorește să îi surprindă pe cei dragi cu daruri aparte, care să le aducă zâmbete. Iulius Mall Timişoara vine în întâmpinarea celor care sunt în căutarea cadourilor perfecte cu două evenimente: Târgul Cadourilor de Moş Nicolae şi Târgul de Crăciun.

 

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, clienţii sunt invitați să descopere propuneri de daruri pentru toate preferințele. În prima zi a lunii cadourilor, la Iulius Mall debutează Târgul de Crăciun. Dulciuri savuroase, mezeluri tradiţionale pentru mesele în familie, jucării variate pentru copii şi multe altele vor putea fi cumpărate în zona special amenajată în exteriorul mall-ului, până pe 2 ianuarie 2017.

În plus, atmosfera festivă şi plină de veselie va fi completată de posibilităţile de distracţie pentru cei mici, care se pot plimba cu trenuleţul sau se pot juca în carusel.

De vineri, 2 decembrie, şi până marţi, 6 decembrie, cei care vor să își impresioneze apropiații cu o surpriză specială au la dispoziţie o varietate de idei, la Târgul Cadourilor de Moş Nicolae. Organizat la demisolul mall-ului, târgul îi aşteaptă pe clienţi cu o paletă extinsă de produse, de la decorațiuni de sezon, până la felicitări şi bețe de Moș Nicolae. Pentru năzdrăvanii mari amatori de dulciuri, în cadrul evenimentului vor fi expuse şi bunătăţi ale copilăriei.

Ambele târguri vor fi deschise zilnic, în intervalul orar 10 – 12.

Print Friendly, PDF & Email