Târgul de Turism oferă pachete de vacanţă cu preţ redus

Vizitatori targ turism TimisoaraLa Timișoara, va fi organizat, în perioada 20 – 22 martie, Târgul de Turism “Vacanța”, în organizarea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România.

 

La Târgul de Turism “Vacanța”, peste 25 de agenții de turism din țară și străinătate își prezintă ofertele pentru sezonul estival și pentru toamnă, cu reduceri între 10 și 30 la sută. Pentru publicul interesat de călătorii confortabile, vestea bună este că poate opta pentru pachete de vacanță care au inclus transport cu avionul, direct din Timișoara.

“Sunt anunțate anul acesta şapte curse charter săptămânale: treispre Turcia – Antalya, și patru spre Grecia – Rhodos, Creta, Zakynthos și Skiathos. Vor fi anunțate și pachete spre destinații continentale, tot transport cu avionul, declară Raluca Ungureanu, vicepreședinte ANAT.

Care mai spune că, în ultimii ani, a observat o tendință din partea populaţiei în a alege pachete care presupun un drum cât mai scurt până la destinație: „Uneori, transportul cu avionul durează mai puțin decât un drum în Timișoara, dus-întors Calea Lugojului – Calea Șagului, la o oră de vârf”

Și anul acesta, cei prezenți la târg au posibilitatea să participe la tombola cu premii în vacanțe, în valoare de peste 7.000 de euro. Raluca Ungureanu declară că, anul trecut, au fost 12 câștigători care au beneficiat de vacanțe de două persoane, vacanţe cuprinse între trei şi patru zile pe continent sau un sejur complet la mare. „Poveștile câștigătorilor sunt minunate și tombola i-a surprins în cel mai plăcut mod. Păstrăm și anul acesta tombola, la care invităm toți vizitatorii, mai spune Raluca Ungureanu.

În cea de a a doua zi de târg va avea loc și concursul de Miss Turism 2015, organizat de  MCS Models, un eveniment care devine tradițional la cel mai mare târg de turism din vestul țării.

Nicoleta Tudor, de la Atu Advertising, spune că cei prezenți vor putea solicita informații despre destinații de vacanță, condiții de transport și cazare, activități de timp liber, obiective turistice care merită să fie vizitate. „Pentru cei care preferă o vacanță mai aproape de casă, vor fi prezentate destinații de vacanță în țară atât pe Litoralul românesc, cât și în stațiuni balneoclimaterice, la munte sau pe trasee special concepute pentru ca turiștii să descopere frumusețile naționale și istoria României”, adaugă Nicoleta Tudor.

Intrarea la Târgul de Turism “Vacanța” –  care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, vizavi de Sala Olimpia, în perioada 20 – 22 martie, zilnci între orele 10 și 19 – este liberă, iar vizitatorii au parcare gratuită.

Print Friendly, PDF & Email