Târg de modă caritabil, pentru renovarea Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara

fashion-coverClubul Rotaract Timișoara Opera organizează în scop caritabil, târgul de creații vestimentare „Off/ Opera Fashion Fair”. Fondurile rezultate vor fi folosite pentru renovarea Secţiei de Pneumologie a Spitalului „Dr. Victor Babeş”, din Timişoara.

 

Târgul de creații vestimentare „Off/ Opera Fashion Fair” va avea loc duminică, 13 septembrie, de la ora 10, la Swiss House. Participanții vor putea viziona și achiziționa, pe întreg parcursul zilei, creațiile vestimentare expuse de designerii participanți.

Organizatorii anunţă că toate fondurile rezultate în urma evenimentului vor fi folosite pentru renovarea Secţiei de Pneumologie din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie „Dr. Victor Babeş”, din Timişoara.

La eveniment şi-au anunţat participarea designerii Louis Purple, Miryana Babici (Cataleya XXI), Neli Grimm, Sebastian Roncea, Daniela Ianka Racovița, Lavinia Ilies, M.D.Burnette, Artizana, Reizner, Onibon, T`esha, Laura Chiriță, Tudor Personal Tailor, Ana Cioclov, Diana Luce, Teodora Moț, Dana Simionescu, Mihaela Motișan şi Alexandru Pop.

Alături de aceştia, vor fi şi ei prezenţi la eveniment, cu o expoziţie foto cu vânzare, fotografii Pao Alex, Raul Simon, George Miheş, Zsolt Gabriel Horvath, Mihai Toth, Ancira Adeon, Florescu Andrei, George Bufan și Viționescu Răzvan.

La ora 10 va avea loc deschiderea târgului, oficializată de către un reprezentant al Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara. La ora 17 va începe un show de salsa prezentat de dansatori profesioniști, urmat de un moment de vals susținut de Fundația Balul Vienez de la Timișoara. La ora 18 se va da startul prezentărilor de modă ale designerilor participanți la târg, iar la ora 20 va începe tombola la care fiecare participant la eveniment va fi înscris automat, și în cadrul căreia va putea câştiga premii puse la dispoziție de către designerii prezenți la târg. Ziua va fi încheiată cu o licitație de fotografii semnate Alfred Weissenegger, fotograf cu renume mondial, eveniment care va începe la ora 20.30.

Pe tot parcursul zilei, muzica va fi asigurată de DJ Sean Norvis, Victor Diaz și Cristian Ștefan. Seara se va încheia cu un show de muzică live susținut de formatiile Evergreen și Vicentiu & Leo. Accesul la eveniment este deschis tuturor și se face printr-o donație de 20 de lei, mai anunţă organizatorii.

Print Friendly, PDF & Email