Târg de joburi și oportunități de angajare, la Universitatea de Vest din Timişoara

Foto: UVT

Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă ediție a târgului de joburi Career Days UVT, în cadrul căruia studenții pot interacționa cu reprezentanții companiilor angajatoare, orientându-se spre cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite.

 

Evenimentul Career Days UVT este organizat timp de două zile, în 6 şi 7 martie, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi al sediului principal ale Universităţii de Vest din Timişoara. În acest cadru, studenții și absolvenții UVT se întâlnesc și dialoghează alături de reprezentanții partenerilor invitați despre ofertele actuale și perspectivele de carieră oferite, companii locale și multinaționale, ori antreprenori de succes din zona de vest.

Programul celor două zile  cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Marilen Pirtea. Foto: UVT

„UVT răspunde permanent așteptărilor comunității locale, mediului de afaceri și tinerilor care își construiesc cariere. Revenim cu o nouă ediție a evenimentului anual „Career Days UVT”, două zile în care studenții vor beneficia de întâlniri utile networking-ului pentru carieră, ocazii speciale care pot să aducă oportunități pentru viitorul lor profesional. Timișoara este un centru universitar de talie euroregională, un ecosistem puternic pentru cercetare, inovaţie și pentru dezvoltarea celor mai noi arii ale economiei inteligente. Timișoara este un oraș cu antreprenoriat solid, în care apar și cresc numeroase companii de tip start-up, un mediu ofertant în care tinerii sunt vedetele viitorului”, declară rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Anul acesta, la eveniment participă 35 de companii și parteneri instituționali ai UVT, printre care se află Adecco, Atos, BCR, Bosh, BRD, Deloitte, Eviden, Flex, Forvia, Hella, Hamilton, Iulius Town, Medici’S, Nokia, Unicredit, ZF, Continental, EY România, Haufe Group România, ITPS, KPMG România, Procter & Gamble, Topband Smart Europe, Auchan, Autonom Rent-a-Car,  Direcția de Asistență Socială Timișoara, Elysian Software, Lifein Job, MHP – Porsche, NTT Data.

Print Friendly, PDF & Email