Tânărul bătut în faţa unui local din Complexul studenţesc a intrat în moarte cerebrală

Salon Terapie IntensivaTânărul bătut de patru bărbaţi, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara, a intrat, de ieri, în moarte cerebrală. Familia a fost contactată de medici pentru a-şi da acceptul în vederea unei eventuale prelevări de organe.

 

Şeful Clinicii ATI, din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, doctorul Ovidiu Bedreag, declară că tânărul în vârstă de 29 de ani, bătut în Complexul Studenţesc, a intrat în moarte cerebrală, dar că familia nu a decis dacă va fi de acord cu prelevarea de organe. „Se discută periodic cu familia. Cu toate eforturile noastre, nu mai rezistă. Noi îl ţinem pe aparate pentru că e tânăr… Maximum câteva zile mai poate rămâne în starea de moarte cerebrală”, mai spune Ovidiu Bedreag.

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr a fost internat, în comă de gradul 3, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de alţi patru tineri, în faţa unui local din Complexul Studenţesc. Pe numele celor patru agresori, care au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, trei fiind din Orţişoara, iar unul, din Timişoara, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţa, luni dimineaţa, că poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale cercetează patru persoane care au agresaseră un tânăr în vârstă de 29 de ani, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Poliţia a fost chemată după ce, pe Aleea Studenţilor, se iscase o altercaţie între mai multe persoane. Tânărul bătut a fost internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale. Acesta, spun medicii de la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, este în stare critică, având şanse slabe de supravieţuire. Cei patru agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email