Tânărul bătut în Complexul Studenţesc din Timişoara, a murit

spitalul-clinic-judetean-timisoaraTânărul bătut de patru bărbaţi, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara, a murit, la Spitalul Judeţean.

 

Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara au anunțat, ieri, că tânărul în vârstă de 29 de ani, care a fost bătut de mai mulţi bărbaţi, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara, a decedat la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde era internat.

Organele tânărului nu au putut fi prelevate deoarece au fost compromise, odată cu intrarea lui în moarte cerebrală. „Inima a mai bătut. În rest, celelalte organe nu au mai funcţionat. Nu se mai punea problema unei prelevări de organe”, a anunțat  șeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Ovidiu Bedreag.

În noaptea de duminică spre luni, tânărul a fost internat, în comă de gradul 3, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de alţi patru tineri, în faţa unui local din Complexul Studenţesc. Pe numele celor patru agresori, care au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, trei fiind din Orţişoara, iar unul, din Timişoara, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţa, luni dimineaţa, că poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale cercetează patru persoane care au agresaseră un tânăr în vârstă de 29 de ani, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Poliţia a fost chemată după ce, pe Aleea Studenţilor, se iscase o altercaţie între mai multe persoane. Tânărul bătut a fost internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale. Acesta, spun medicii de la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, este în stare critică, având şanse slabe de supravieţuire. Cei patru agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email