Tânăr, mort în condiţii încă neclare, la bazinul de înot din zona Dacia

Sursă foto: PMT

Primăria Timişoara a dispus închiderea bazinului de înot din zona Dacia pentru data de 29 mai, în urma tragicului incident produs aseară, când un tânăr și-a pierdut viața.

 

Tânărul, în vârstă de 31 ani, era înscris în programul ,,Mișcarea pentru sănătate”, care se derulează conform orarului stabilit prin hotărâre de consiliu local, transmite Primăria. O primă ipoteză este că tânărul ar fi făcut infarct.

„Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentanții poliției au demarat cercetări. Nu deținem deocamdată alte informații”, declară reprezentanţii Municipalităţii.

Aceştioa mai spun că Primăria Timișoara colaborează cu instituțiile abilitate pentru a facilita derularea cercetărilor şi, în paralel, va declanșa o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport.

Print Friendly, PDF & Email