Tânăr, amendat pentru drifturi făcute în zona Stadion, în toiul nopții

Foto: PLT

Încă un conducător auto teribilist a fost depistat polițiștii locali azi-noapte, în jurul orei 2.30, în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”, făcând drifturi, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

 

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani care, aflat la volanul unui BMW, îşi tura motorul și efectua accelerări și frânări bruște în parcare din zona stadionului. Polițiștii locali aflaţi în patrulare l-au amendat cu 800 de lei.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, 371/2007, modificată, o lege refereitoare la constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Timişoarei, este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reaminteşte Poliţia Locală Timişoara.

În ultimele luni, 12 tineri care se distrau în acest mod au fost surprinși de polițiștii locali și sancționați, cei mai mulți dintre aceștia în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”, din Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email