Tablete şi laptopuri donate copiilor din Checea

Campania E-learningTM, inițiată de Prefectura Timiş, a ajuns la Şcoala Gimnazială din Checea, pentru a ajuta învățământul online.

 

După ce, săptămânile trecute, au fost deja donate zeci de echipamente de tip tablete pentru elevi din Cenei și Bobda, dar și din Tomești și Banloc, ieri, prefectul Liliana Oneț împreună cu inspectorul școlar general, Marin Popescu, și directorul Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Timiș, Radu Dragomir, au donat 14 device-uri (tablete, laptopuri și calculatoare) elevilor din Checea.

Donația s-a făcut în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții școlii, la care a participat şi primarul comunei, Daniel Florea.

„Sunt pe deplin convinsă că, și cu această ocazie, în care ne-am exprimat solidaritatea față de copiii dezavantajați din Checea, am reușit să transmitem comunității de aici un mesaj de colaborare firească, de parteneriat administrativ, dar și de întrajutorare umană, printr-un gest concret venit în sprijinul învățământului online, care are nevoie de încurajare, mai ales în mediul rural. Este un moment în care le transmitem încurajări nu numai elevilor, ci și profesorilor și familiilor, în numele colegilor mei din Instituția Prefectului, cât și a celorlalți donatori din instituțiile publice afliliate acestei campanii”, declară Liliana Oneț.

Campania E-learningTM, dedicată copiilor din comunitățile locale timișene, fost inițiată la propunerea Prefecturii Timiş și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprijinul Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Timiș, la care s-au alăturat, prin  donația de la Checea, și Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Direcția Silvică, Direcția de Sănătate  Publică și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

 

Print Friendly, PDF & Email