Sute de răţuşte de plastic vor pluti pe Bega

Festival Bega Bulevard Foto: Eye in the Sky

La începutul lunii viitoare va avea loc, la Timişoara, o nouă ediţie a festivalului „Bega Bulevard”, când răţuştele din plastic vor împânzi Bega.

 

Festivalul Bega Bulevard, ajuns la a unsprezecea ediţie, va avea loc, ca de obicei, între Podul Mihai Viteazul şi Podul Maria, în zilele de 7, 8 şi 9 septembrie.

Ce oferă cu titlu de noutate ediția din acest an? „Pentru toți cei care nu au reușit să viziteze până acum Parcul Alpinet, recent reabilitat, Bega Bulevard va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a se familizariza cu un cadru natural minunat”, anunţă reprezentanţii Primăriei Timişoara, organizatorul acestu eveniment.

De asemenea, parada ambarcațiunilor aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu vaporetto. Atelierele pentru copii, jocurile demonstrative, concertele, dar  și demonstrațiile pe apă ale echipei Salvo vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare, mai transmit reprezentanţii Municipalităţii.

Încă de la prima ediţie, acest festival, organizat de Primăria Timişoara, a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei pe care canalul Bega o are pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.

Detaliile cu privire la artiștii ce vor onora acest eveniment și la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate în cursul săptămânii următoare, anunţă Primăria Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email