Sute de premii la Gala Excelenţei Timişorene

Câteva sute de elevi care au obţinut media 10 la învăţătură în anul şcolar 2016-2017, olimpici internaţionali şi profesorii lor coordonatori, studenţi eminenţi, cercetători și artişti vor fi premiaţi de Primăria Timişoara.

 

Primăria Timişoara anunţă că va premia în acest an, în cadrul Gala Excelenţei Timişorene, 506 de elevi care au obţinut media 10 la învăţătură în anul şcolar 2016-2017, şase elevi merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, 17 olimpici internaţionali şi profesorii lor coordonatori, 36 de studenţi eminenţi, patru cercetători și 109 artişti, în cadtul Gala Excelenţei Timişorene.

Joi, 7 decembrie, de la ora 10, în sala de concerte a Filarmonicii Banatul, din Timișoara, vor fi acordate premii literare şi diplome pentru 506 elevii timişoreni de gimnaziu şi de liceu, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2016 – 2017. În cadrul acestui eveniment va fi premiat şi Corul „Vidu Band”, o formație orchestrală de artiși instrumentiști profesioniști, alcătuită din profesori de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, din Timișoara, și elevii cei mai performanți.

Marţi, 12 decembrie, la ora 12, în Sala de Cenaclu a Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2016.

Joi, 14 decembrie, de la ora 13, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara, vor fi decernate diplome şi premii elevilor merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internaţionali şi profesorilor lor coordonatori.

În aceeaşi zi, de la ora 19, în Amfiteatrul „Alexandru Rogojan” al Universităţii Politehnica, vor fi premiaţi studenţi şi tineri cercetători din mediul universitar timişorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2017 prin rezultate excepţionale.

Finalul Galei Excelenţei va avea loc în 15 decembrie, la ora 13, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara, unde vor fi premiați artiștii timișoreni.

Gala Excelenţei Timişorene este un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate, fiind organizat de Primăria Timişoara şi finanţat de Consiliul Local.

Print Friendly, PDF & Email