Suspiciune de emitere de certificate de vaccinare false la Spitalul CFR Timişoara

Poliţia Timiş a fost sesizată de directorul Spitalului CFR Timişoara cu privire la şase cazuri de imunizări susceptibile a fi fictive.

 

Biroul de presă al Poliţiei Timiş anunţă că la Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare care vizează emiterea, la Spitalul CFR Timişoara, a unor certificate de vaccinare susceptibile a fi false.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timişoara, Adela Filipescu, declară, citată de Agerpre, că managerul spitalului, medicul Stela Iurciuc, a aflat că ar exista şase situaţii în care în sistemul naţional au fost făcute înregistrări ale unor persoane care nu s-au vaccinat în realitate: „În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager s-a iniţiat o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie. Deocamdată, ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara.”

Print Friendly, PDF & Email