Suporteri dinamovişti, reţinuţi de Poliţia Timiş

Opt persoane din galeria echipei de fotbal Dinamo au fost reţinute, azi, în urma scandalului care a avut loc ieri între mai mulţi suporteri ai dinamoviştilor şi ai echipei locale Poli, în Piaţa Unirii din Timişoara, anunţă Agerpres.

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a deschis, ieri, dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce mai mulţi microbişti, suporteri dinamovişti şi ai echipei Poli Timişoara, s-au luat la bătaie, în Piaţa Unirii din Timişoara.

Pentru aplanarea încăierării au intervenit echipaje ale Jandarmeriei şi Poliţiei, fiind aduse la sediul Poliţiei 20 de persoane, pentru investigaţii şi audieri. În această dimineaţă, opt persoane au fost reţinute, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţia Timiş anunţă continuarea ancheta, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în bătaia din Piața Unirii.

Suporterii dinamovişti se aflau ieri în centrul Timişoarei, aşteptând să plece la un meci la Arad, cu echipa UTA, în Cupa României.

Print Friendly, PDF & Email