„Sunt o babă comunistă”, în transmisiune live de pe Scena Mare a Naţionalului timişorean

Foto: TNT

Unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național din Timișoara, spectacolul Sunt o babă comunistă, va fi jucat azi pe Scena Mare a TNT, putând fi urnărit live.

 

Teatrul Național din Timișoara dă întâlnire online publicului, de pe scena Sălii Mari, cu spectacolul Sunt o babă comunistă. Spectacolul va fi transmisi live direct de pe Scena Mare a Teatrului Național, pe canalul YouTube, pe pagina de Facebook a Teatrului Național sau pe site-ul Teatrului Național www.tntimisoara.com, azi, 4 noiembrie, de la ora 19.

Spectacolul Sunt o babă comunistă, pe un scenariu de Călin Ciobotari, după romanul lui Dan Lungu, este unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Naţionalului timişorean. Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul, spun reprezentanții Naționalului timișorean.

Alături de cei doi protagoniști ai spectacolului, interpretați de Claudia Ieremia și Ion Rizea, din distribuție fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia – de Inocențiu Ieremia, coregrafia – de Victoria Bucun, conceptul video – de Andrei Cozlac, iar cel sonor – de Sebastian Hamburger.

Cei care doresc să urmărească spectacolul pot accesa pagina de Facebook a Teatrului Naţional Timişoara: https://www.facebook.com/tntimisoara/ sau player-ul de mai jos:

Print Friendly, PDF & Email