Sub 60 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 57 de noi cazuri de covid – în scădere faţă de ziua precedentă, când au fost 67 –, în acest interval de timp fiind făcute doar 335 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 11 au sub 18 ani.

 

Cele 57 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, în majoritate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 32 de noi cazuri, Giroc şi Lugoj – câte 3, Becicherecu Mic, Orţişoara şi Uivar – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Dumbrăviţa, Ghiroda, Jebel, Mănăştiur, Moşniţa Nouă, Nădrag, Sânnicolau Mare, Periam, Pesac, Remetea Mare, Săcălaz, Variaş şi Victor Vlad Delamarina.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 322, la Terapie Intensivă fiind internaţi 49 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.825.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 2,42.

Print Friendly, PDF & Email