Sub 100 de noi infectări cu covid în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 86, cifră rezultată în urma a 2.287 de teste covid, cu câteva mai puține față de ziua precedent când au fost 92 de cazuri, anunță Prefectura.

 

Cele 86 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, cele mai multe, din Timișoara, unde s-au înregistrat 36 de cazuri, Lugoj, Sânnicolau Mare și Moșnița Nouă – câte 5, Buziaș – 4, Belinț – câte 3, Cenei, Dudești Vechi, Giera, Recaș, Satchinez, Știuca, Variaș și Deta – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Ciacova, Dumbrava, Giarmata, Giroc, Jimbolia, Nădrag, Orțișoara, Parța, Pietroasa, Racovița și Săcălaz.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 302, 61 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-a înregistrat un decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 1.181.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 110 persoane, iar 92 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email