Sub 100 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 91 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 3379 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 12 au sub 18 ani.

 

Cele 91 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care două sunt cadre medicale, sunt, în majoritate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 55 de noi cazuri, Lugoj, 5, Dumbrăviţa – 4, Giroc şi Făget – câte 3, Cărpiniş, Ghiroda şi Gottlob – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Becicherecu Mic, Checea, Dumbrava, Fârdea, Fibiş, Moşniţa Nouă, Deta, Găiata, Jimbolia, Periam, Pesac, Racoviţa, Şag, Satchinez şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 307, la Terapie Intensivă fiind internaţi 38 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3 decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.837.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 2,06.

Print Friendly, PDF & Email