Studio M aduce la Timişoara atmosfera Vestului Sălbatic

Un spectacol care re-creează atmosfera din filmele western şi aduce în vestul ţării praful şi mirosul de tutun din Vestul Sălbatic, va fi pus în scenă la Timişoara.

 

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timişoara găzduieşte în data de 2 februarie, de la ora 19, un spectacol non-verbal al trupei Studio M,din Sfântu Gheorghe. Cel Bun, Cel Rău și Mama m**ii re-creează atmosfera din filmele western şi aduce în vestul ţării praful şi mirosul de tutun din Vestul Sălbatic.

După succesul spectacolului Sărbătoarea primăverii, interpretat de Trupa Studio M, din Sfântu Gheorghe, la Тimişoara, anul trecut, aceşti actori-dansatori revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original Cel bun, Cel Rău și Mama m**ii, care va teleporta spectatorii cu 150 de ani în urmă, într-un orăşel prăfuit din Vestul Sălbatic.

Este vorba despre o comunitate mică din oraşul El Perdido, în care oamenii de bună-credinţă convieţuiesc la un loc cu marginalii societăţii, femeile uşoare şi bandele de pistolari, anunţă reprezentanţii Teatrului Maghiar de Stat din Timişolara. Chiar dacă spectacolul este non-verbal, costumele, muzica şi dansul artiştilor readuc la viaţă încrâncenarea, dar şi farsele vechilor cowboys.

Spectacolul Cel bun, Cel rău și Mama m**ii a fost regizat, coregrafiat şi ilustrat musical de Fehér Ferenc, având premiera în data de 2 decembrie 2016. Rolurile sunt interpetate de Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

În 2017, Studio M, din Sfântu Gheorghe, sărbătorește 12 ani de existență, fiind printre puţinele trupe din ţară dedicate teatrului-dans.

Biletele la acest spectacol costă 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 de luni până vineri între orele 16 – 19, sau prin www.biletmaster.ro.

Print Friendly, PDF & Email