Studenții-arhitecți de la Politehnica Timişoara propun variante de amenajare a unui restaurant de lux în Alpii Elvețieni

Câţiva studenţi de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara propun câteva posibile variante ale unui restaurant, aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elvețieni.

 

Specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, realizează o expoziție de proiecte inedită, în adrul căreia17 studenţi prezintă proiectul intitulat Amenajare restaurant Flocons de Sel. La baza soluțiilor de proiectare propuse stă conceptul unei case de mode celebre, Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete, sau spații de depozitare.

Cadrele didactice coordonatoare sunt arh. dr. ing. Mihai Muțiu și arh. dr. Cristina Maria Povian.

Vernisajul va avea loc azi, de la ora 15, în Sala Multifuncționala a Bibliotecii Universităţii Politehnica Timişoara. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie.

Print Friendly, PDF & Email