Street Food Festival Timișoara, în ediţia de toamnă

Street Food Festival se întoarce pentru ediția de toamnă. După ce în primăvară zeci de mii de gurmanzi s-au bucurat de un weekend prelungit cu mâncare bună, Chef Foa și alți peste 100 de bucătari ingenioși vor deschide în acest weekend, la Timişoara, porțile bucătăriei stradale plină cu bunătăți din întreaga lume.

 

Street Food Festival, conceptul culinar ce a călătorit în acest an prin zece orașe din România ajunge din nou la Timişoara, cu peste 40 de bucătării cu specific și sute de rețete inedite. Evenimentul va avea loc în Parcul Rozelor în perioada 4 – 7 octombrie. Cele patru zile ale festivalului vor fi „condimentate” cu multă muzică bună, spații de relaxare și loc de joacă pentru cei mici.

„Ne simțim deja ca la noi acasă în Timișoara și suntem siguri că și timișorenii ne consideră deja de-ai casei, dovadă fiind deja două ediții de succes Street Food Festival. Abia așteptăm să revedem publicul călduros din Banat și să ne bucurăm de cele patru zile de poveste în Parcul Rozelor”, spune Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România.

Print Friendly, PDF & Email