STOP violenţei împotriva femeilor se poate spune şi cu o haină

"Cu o haină spune STOP violenţei împotriva femeilor şi a traficului de persoane” este sloganul sub care, la Timişoara, are loc o acţiune de de colectare de haine pentru victime ale traficului de persoane.

Mihaela LesAcţiunea de colectare de haine pentru victime ale traficului de persoane a fost organizată pe linia reintegrării sociale a victimelor traficului de persoane şi a facilitării procesului de acceptare a acestora în comunitate, după cum anunţă Mihaela Leş (foto), purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Terirorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. „Artizanii” acestei acţiuni – care a început în 4 noiembrie şi se va finaliza în 20 noiembrie – au fost I.T.P.F. Timişoara şi organizaţiile non-guvernamentale „Generaţie Tânără” şi „Asociaţia Sirinia” .

Hainele strânse de la poliţiştii de frontieră şi de la reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane au fost donate pentru 13 victime ale traficului de persoane.

Acţiunea s-a vrut un preambul al Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor, marcată în 25 noiembrie. Scopul principal a fost de conştientizare cu privire la fenomenul violenţei şi traficului de persoane, dar a avut în vedere şi îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor victime.

Print Friendly, PDF & Email